Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Mr. Zhu

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613760373914

Free call
QC Προφίλ

Διαδικασία ποιοτικού ελέγχου:

1. Εισερχόμενη επιθεώρηση: Οι πρώτες ύλες, όπως τα υποστρώματα γυαλιού, οι σειρές TFT, backlight οι ενότητες, και τα ηλεκτρονικά συστατικά, επιθεωρούνται επάνω στην άφιξη για να εξασφαλίσουν ότι ανταποκρίνονται στις συγκεκριμέά απαιτήσεις και τα πρότυπα.

Shenzhen WellDa Photoelectric Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 0

2. Επιθεώρηση -διαδικασίας: Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής, οι διάφορες επιθεωρήσεις εκτελούνται στα κρίσιμα στάδια, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας σειράς TFT, την υγρή πλήρωση κρυστάλλου, την ενθυλάκωση, και τη συνέλευση. Αυτές οι επιθεωρήσεις ελέγχουν τη συμμόρφωση των συστατικών, της ευθυγράμμισης, της σύνδεσης, και της γενικής ποιότητας.

Shenzhen WellDa Photoelectric Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 1

3. Λειτουργική δοκιμή: Οι οθόνες LCD υποβάλλονται στις λειτουργικές δοκιμές για να εξασφαλίσουν ότι ανταποκρίνονται στα απαραίτητα πρότυπα απόδοσης. Αυτό περιλαμβάνει τη δοκιμή για την ανάλυση επίδειξης, την ακρίβεια χρώματος, τη φωτεινότητα, την αντίθεση, το χρόνο απόκρισης, τις γωνίες εξέτασης, και οποιεσδήποτε συγκεκριμένες χαρακτηριστικά γνωρίσματα ή λειτουργίες.

Shenzhen WellDa Photoelectric Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 2

4. Αξιοπιστία που εξετάζει: Οι οθόνες LCD υποβάλλονται στις δοκιμές αξιοπιστίας όπως η ανακύκλωση θερμοκρασίας και υγρασίας, η δόνηση και οι δοκιμές κλονισμού, και οι δοκιμές γήρανσης για να αξιολογήσουν τη διάρκεια και τη μακροπρόθεσμη απόδοσή τους υπό τους διάφορους λειτουργούντες όρους.

Shenzhen WellDa Photoelectric Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 3

5. Τελική επιθεώρηση: Πρίν συσκευάζει, μια τελική επιθεώρηση διευθύνεται για να επικυρώσει τη γενικές ποιότητα, την εμφάνιση, και τη λειτουργία των οθονών LCD. Αυτό μπορεί να περιλάβει την οπτική επιθεώρηση, τη λειτουργική δοκιμή, και την επαλήθευση μέτρησης.
Shenzhen WellDa Photoelectric Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 4

 

Μηχανές επιθεώρησης:

 

Οπτικές μηχανές επιθεώρησης: Αυτές οι μηχανές χρησιμοποιούν τις κάμερες, την οπτική, και τους αλγορίθμους επεξεργασίας εικόνας για να ανιχνεύσουν τις ατέλειες, όπως τα νεκρά εικονοκύτταρα, η μη-ομοιομορφία χρώματος, οι γρατσουνιές, και τα μόρια σκόνης στις οθόνες LCD.

Shenzhen WellDa Photoelectric Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 5

Αυτόματος εξοπλισμός δοκιμής (ΕΦΑΓΕ): ΕΦΑΓΕ τα συστήματα χρησιμοποιείται για τη λειτουργική δοκιμή, τις ηλεκτρικές μετρήσεις, και την αξιολόγηση απόδοσης των οθονών LCD. Μπορούν να αξιολογήσουν τις παραμέτρους όπως το χρόνο απόκρισης εικονοκυττάρου, την αναλογία αντίθεσης, τη φωτεινότητα, και την κατανάλωση ισχύος.

Shenzhen WellDa Photoelectric Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 6

Περιβαλλοντικές εξεταστικές αίθουσες: Αυτές οι αίθουσες μιμούνται τις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως οι παραλλαγές θερμοκρασίας και υγρασίας, για να αξιολογήσουν την απόδοση και την αξιοπιστία της οθόνης LCD στο πλαίσιο των προκλητικών λειτουργικών περιβαλλόντων.

Ελεγκτές δόνησης και κλονισμού: Αυτές οι μηχανές εφαρμόζουν τις ελεγχόμενους δονήσεις και τους κλονισμούς στις οθόνες LCD για να αξιολογήσουν την αντίστασή τους στη μηχανική πίεση και να εξασφαλίσουν τη διάρκειά τους.

Shenzhen WellDa Photoelectric Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 7

Γηράσκων εξοπλισμός δοκιμής: Οι δοκιμές γήρανσης περιλαμβάνουν να τρέξουν τις οθόνες LCD συνεχώς για μεγάλο χρονικό διάστημα για να αξιολογήσουν τη σταθερότητά τους, την υποβάθμιση απόδοσης, και οποιαδήποτε πιθανά ζητήματα που μπορούν να προκύψουν με τον καιρό.

Shenzhen WellDa Photoelectric Co., Ltd. έλεγχος ποιότητας 8

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Frank3914@163.com
+8613760373914
+8613760373914