Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Mr. Zhu

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613760373914

Free call

0,96» έξοχη κυριώτερη φωτεινότητα ενότητας 3.3V επίδειξης OLED

Ποσότητα παραγγελίας min : Διαπραγματεύσιμος Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται με το σωστό τρόπο να κρατηθεί χρηματοκιβώτιο. Για τα μικρά μεγέθη των Χρόνος παράδοσης : 7-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής : T/T Δυνατότητα προσφοράς : 300Kpcs/month
Τόπος καταγωγής: Shenzhen, Κίνα Μάρκα: WellDa(OEM)
Πιστοποίηση: ROHS、ISO9001、CE

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED Προσαρμογή επεξεργασίας: Ναι
Μέθοδος εγκατάστασης: Συγκόλληση 30Pin Εκτιμημένη τάση: 3.3 (V)
Πρότυπα Grayscale: HD Φωτεινότητα: Έξοχο κυριώτερο σημείο
Μέγεθος οθόνης: 0,96 (ίντσα) Περιβάλλον χρήσης: Ημιυπαίθριος
Πώς επιδεικνύεται: Στατική επίδειξη Χρώμα επίδειξης: Μονοχρωματικός
Υψηλό φως:

0.96'' OLED Display Module

,

96» ενότητα επίδειξης OLED

Περιγραφή προϊόντων

Ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED που φέρνει τη συμπαγή σαφήνεια στη ζωή

 

Περιγραφή ενότητας επίδειξης OLED:

 

Η ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED της οπτικοηλεκτρονικής Huayida Shenzhen συνδυάζει την πυκνότητα με την ανώτερη τεχνολογία επίδειξης, που προσφέρει μια χωρίς ταίρι εμπειρία εξέτασης. Χαρακτηρίζει υψηλής ευκρίνειας πρότυπα grayscale, παραδίδοντας απίστευτα τα σαφή και ζωηρά visuals, κάνοντας κάθε στιγμή εξέτασης μια ευχαρίστηση.

Συγκεκριμένα σχεδιασμένη για τα ημι-υπαίθρια περιβάλλοντα, αυτή η ενότητα επίδειξης OLED επιδεικνύει τα λαμπρά επίπεδα φωτεινότητας, που εξασφαλίζουν μια βέλτιστη επίδειξη ανεξάρτητα από τους όρους φωτισμού. Το στατικό σχέδιο επίδειξής του επιτρέπει μια σταθερή, συνεπή οπτική παραγωγή, που προσφέρει μια αξιόπιστη εμπειρία επίδειξης.

Ισχύς σε μια εκτιμημένη τάση 3.3V, αυτή η ενότητα επίδειξης OLED υπογραμμίζει την αφιέρωσή μας στις energy-efficient λύσεις που παραδίδουν τη top-notch απόδοση. Η ασφαλής μέθοδος εγκαταστάσεων συγκόλλησης 30 καρφιτσών της εξασφαλίζει τη διάρκεια και μια γερή σύνδεση, που ενισχύει τη διάρκεια ζωής της ενότητας.

Παρά το μικρό μέγεθός της, η ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED συσκευάζει μια ισχυρή απόδοση, που ενσωματώνει τη δέσμευση της οπτικοηλεκτρονικής Shenzhen Huayida για τις καινοτόμες και υψηλής ποιότητας λύσεις επίδειξης. Είναι μια ιδανική επιλογή για εκείνους που επιδιώκουν την αποδοτικότητα, την άριστη τεχνολογία επίδειξης, και την ανώτερη απόδοση σε μια συμπαγή συσκευασία.

 

Εφαρμογές ενότητας επίδειξης OLED:

 

1. Αυτοκίνητες εφαρμογές: Στην αυτοκίνητη ηλεκτρονική, οι μικρές επιδείξεις LCD χρησιμοποιούνται στα εν πλω συστήματα διαγνωστικών, τα συστήματα ναυσιπλοΐας ΠΣΤ, τις οπισθοσκόπες κάμερες, και τα ψηφιακά ταχύμετρα. Η υψηλή αναλογία τους φωτεινότητας και αντίθεσης εξασφαλίζει άριστη αναγνωσιμότητα ακόμη και υπό τις φωτεινές περιβαλλοντικές ελαφριές συνθήκες.

2. Καταναλωτικά ηλεκτρονικά: Στη σφαίρα των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, αυτές οι επιδείξεις χρησιμοποιούνται στις προσωπικές συσκευές όπως τα έξυπνα εγχώρια συστήματα, ιχνηλάτες ικανότητας, και smartwatches. Παρέχουν τις υψηλής ευκρίνειας εικόνες και καταναλώνουν τη λιγότερη ενέργεια, που καθιστά τους αποδοτικούς και φιλικούς προς το χρήστη.

3. Συστήματα θέσεων πώλησης: Οι μικρές επιδείξεις LCD χρησιμοποιούνται ευρέως στα συστήματα θέσεων πώλησης (POS). Αυτά τα συστήματα απαιτούν τις συμπαγείς, σαφείς, και ανθεκτικές επιδείξεις, και αυτά τα LCD είναι ιδανικά για την παρουσίαση των συναλλαγών πελατών, των πληροφοριών προϊόντων, και ψηφιακών υπογραφών.


Παράμετροι ενότητας επίδειξης OLED:

 

 

Όνομα:

Ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED

Προσαρμογή επεξεργασίας:

Ναι

Μέθοδος εγκατάστασης:

Συγκόλληση 30Pin

Εκτιμημένη τάση:

3.3 (Β)

Πρότυπα Grayscale:

Hd

Φωτεινότητα:

Έξοχο κυριώτερο σημείο

Μέγεθος οθόνης:

0,96 (ίντσα)

Περιβάλλον χρήσης:

Ημι-υπαίθριος

Πώς επιδεικνύεται:

Στατική επίδειξη

Χρώμα επίδειξης:

Μονοχρωματικός

 

0,96» έξοχη κυριώτερη φωτεινότητα ενότητας 3.3V επίδειξης OLED 0

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Frank3914@163.com
+8613760373914
+8613760373914