Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Mr. Zhu

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613760373914

Free call

Υψηλή επίδειξη Oled καθορισμού μονοχρωματική συμπαγής συσκευασία 0,96 ιντσών

Ποσότητα παραγγελίας min : Διαπραγματεύσιμος Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται με το σωστό τρόπο να κρατηθεί χρηματοκιβώτιο. Για τα μικρά μεγέθη των Χρόνος παράδοσης : 7-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής : T/T Δυνατότητα προσφοράς : 300Kpcs/month
Τόπος καταγωγής: Shenzhen, Κίνα Μάρκα: WellDa(OEM)
Πιστοποίηση: ROHS、ISO9001、CE

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED Προσαρμογή επεξεργασίας: Ναι
Μέθοδος εγκατάστασης: Συγκόλληση 30Pin Εκτιμημένη τάση: 3.3 (V)
Πρότυπα Grayscale: HD Φωτεινότητα: Έξοχο κυριώτερο σημείο
Μέγεθος οθόνης: 0,96 (ίντσα) Περιβάλλον χρήσης: Ημιυπαίθριος
Πώς επιδεικνύεται: Στατική επίδειξη Χρώμα επίδειξης: Μονοχρωματικός
Υψηλό φως:

Υψηλή επίδειξη Oled καθορισμού 0

,

96 ίντσες

Περιγραφή προϊόντων

Υψηλός καθορισμός ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED η προτιμημένη επιλογή σας για την τελειότητα επίδειξης

 

Περιγραφή ενότητας επίδειξης OLED:

 

Η οπτικοηλεκτρονική Huayida Shenzhen παρουσιάζει την υψηλής ευκρίνειας ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED, συγκεκριμένα με σκοπό να προσφέρει τη σημαντική οπτική απόδοση σε μια συμπαγή συσκευασία. Εξοπλισμένη με υψηλής ευκρίνειας πρότυπα grayscale, αυτή η ενότητα παραδίδει τα άριστα visuals που ενισχύουν την εμπειρία επίδειξής σας.

Το ιδανικό για τις ημι-υπαίθριες εφαρμογές, αυτή η ενότητα χαρακτηρίζει μια έξοχη κυριώτερη φωτεινότητα, που εξασφαλίζει σαφές και ευανάγνωστο περιεχόμενο στους ποικίλους ανάβοντας όρους. Η στατική λειτουργία επίδειξης επιτρέπει μια σταθερή επίδειξη του περιεχομένου σας, που αποβάλλει οποιεσδήποτε κίνηση-σχετικές διασπάσεις.

Παρά τη υψηλή επίδοση της, αυτή η ενότητα λειτουργεί σε μια αποδοτική εκτιμημένη τάση 3.3V, υπογραμμίζοντας την αφιέρωσή μας στη ενεργειακή αποδοτικότητα. Μια ασφαλής σύνδεση εξασφαλίζεται με τη μέθοδο εγκαταστάσεων συγκόλλησης 30 καρφιτσών, που ωθεί τη διάρκεια και τη μακροζωία της ενότητας.

Η ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών μας OLED, παρά το συμπαγή τύπο του, στάσεις ψηλές στην απόδοση και την αξιοπιστία. Με τη δέσμευση της οπτικοηλεκτρονικής Shenzhen Huayida για την παράδοση των προϊόντων ανώτερης ποιότητας, αυτή η ενότητα χρησιμεύει ως μια άριστη επιλογή για τις ποικίλες ανάγκες επίδειξής σας, που παρέχουν μια συνεχή ολοκλήρωση της αποδοτικότητας, την απόδοση, και την ποιότητα.

 

Εφαρμογές ενότητας επίδειξης OLED:

 

1. Αυτοκίνητες εφαρμογές: Στην αυτοκίνητη ηλεκτρονική, οι μικρές επιδείξεις LCD χρησιμοποιούνται στα εν πλω συστήματα διαγνωστικών, τα συστήματα ναυσιπλοΐας ΠΣΤ, τις οπισθοσκόπες κάμερες, και τα ψηφιακά ταχύμετρα. Η υψηλή αναλογία τους φωτεινότητας και αντίθεσης εξασφαλίζει άριστη αναγνωσιμότητα ακόμη και υπό τις φωτεινές περιβαλλοντικές ελαφριές συνθήκες.

2. Καταναλωτικά ηλεκτρονικά: Στη σφαίρα των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, αυτές οι επιδείξεις χρησιμοποιούνται στις προσωπικές συσκευές όπως τα έξυπνα εγχώρια συστήματα, ιχνηλάτες ικανότητας, και smartwatches. Παρέχουν τις υψηλής ευκρίνειας εικόνες και καταναλώνουν τη λιγότερη ενέργεια, που καθιστά τους αποδοτικούς και φιλικούς προς το χρήστη.

3. Συστήματα θέσεων πώλησης: Οι μικρές επιδείξεις LCD χρησιμοποιούνται ευρέως στα συστήματα θέσεων πώλησης (POS). Αυτά τα συστήματα απαιτούν τις συμπαγείς, σαφείς, και ανθεκτικές επιδείξεις, και αυτά τα LCD είναι ιδανικά για την παρουσίαση των συναλλαγών πελατών, των πληροφοριών προϊόντων, και ψηφιακών υπογραφών.


Παράμετροι ενότητας επίδειξης OLED:

 

 

Όνομα:

Ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED

Προσαρμογή επεξεργασίας:

Ναι

Μέθοδος εγκατάστασης:

Συγκόλληση 30Pin

Εκτιμημένη τάση:

3.3 (Β)

Πρότυπα Grayscale:

Hd

Φωτεινότητα:

Έξοχο κυριώτερο σημείο

Μέγεθος οθόνης:

0,96 (ίντσα)

Περιβάλλον χρήσης:

Ημι-υπαίθριος

Πώς επιδεικνύεται:

Στατική επίδειξη

Χρώμα επίδειξης:

Μονοχρωματικός

 

Υψηλή επίδειξη Oled καθορισμού μονοχρωματική συμπαγής συσκευασία 0,96 ιντσών 0

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Frank3914@163.com
+8613760373914
+8613760373914