Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Mr. Zhu

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613760373914

Free call

Ενότητα επίδειξης αποταμίευσης δύναμης OLED για την ημι υπαίθρια αυτοκίνητη ηλεκτρονική

Ποσότητα παραγγελίας min : Διαπραγματεύσιμος Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται με το σωστό τρόπο να κρατηθεί χρηματοκιβώτιο. Για τα μικρά μεγέθη των Χρόνος παράδοσης : 7-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής : T/T Δυνατότητα προσφοράς : 300Kpcs/month
Τόπος καταγωγής: Shenzhen, Κίνα Μάρκα: WellDa(OEM)
Πιστοποίηση: ROHS、ISO9001、CE

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED Προσαρμογή επεξεργασίας: Ναι
Μέθοδος εγκατάστασης: Συγκόλληση 30Pin Εκτιμημένη τάση: 3.3 (V)
Πρότυπα Grayscale: HD Φωτεινότητα: Έξοχο κυριώτερο σημείο
Μέγεθος οθόνης: 0,96 (ίντσα) Περιβάλλον χρήσης: Ημιυπαίθριος
Πώς επιδεικνύεται: Στατική επίδειξη Χρώμα επίδειξης: Μονοχρωματικός
Υψηλό φως:

Ενότητα επίδειξης αποταμίευσης δύναμης OLED

,

Ημι υπαίθριος ενότητας επίδειξης OLED

Περιγραφή προϊόντων

Αποταμίευση δύναμης ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED η τελευταία λύση επίδειξής σας

 

Περιγραφή ενότητας επίδειξης OLED:

 

Εισάγοντας την ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED από Shenzhen Huayida την οπτικοηλεκτρονική - μια λύση επίδειξης που προσφέρει μια ισορροπία μεταξύ της αποτελεσματικότητας, της ποιότητας, και της απόδοσης. Η ενότητα επιδεικνύει υψηλής ευκρίνειας πρότυπα grayscale, που εξασφαλίζουν μια άριστη επίδειξη του περιεχομένου σας με τις αιχμηρές λεπτομέρειες και τα σαφή visuals.

Η έξοχη κυριώτερη φωτεινότητα της ενότητας το κάνει μια ιδανική επιλογή για τα ημι-υπαίθρια περιβάλλοντα, που παρέχουν την άριστη διαφάνεια υπό τους διάφορους όρους φωτισμού. Η στατική λειτουργία επίδειξης παραδίδει μια σταθερή και αξιόπιστη επίδειξη του περιεχομένου σας χωρίς την ανάγκη για την κίνηση ή τη ζωτικότητα.

Λειτουργούσα σε μια εκτιμημένη τάση 3.3V, αυτή η ενότητα επίδειξης OLED υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για τη δημιουργία των energy-efficient λύσεων επίδειξης χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα ή την απόδοση. Η μέθοδος εγκαταστάσεων συγκόλλησης 30 καρφιτσών εξασφαλίζει μια ασφαλή και εύρωστη σύνδεση, που ενισχύει τη διάρκεια της ενότητας.

Παρά το συμπαγές μέγεθός της, η ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED ξεπερνά πολλές στην κατηγορία της, που επιδεικνύει τη δέσμευση της οπτικοηλεκτρονικής Shenzhen Huayida για την ανώτερη τεχνολογία και τις υψηλής ποιότητας λύσεις επίδειξης. Με το άνευ ραφής μίγμα της αποτελεσματικότητας, απόδοσης, και ποιότητας, αυτή η ενότητα χρησιμεύει ως η τέλεια επιλογή για όλες τις ανάγκες επίδειξής σας.

 

Εφαρμογές ενότητας επίδειξης OLED:

 

1. Αυτοκίνητες εφαρμογές: Στην αυτοκίνητη ηλεκτρονική, οι μικρές επιδείξεις LCD χρησιμοποιούνται στα εν πλω συστήματα διαγνωστικών, τα συστήματα ναυσιπλοΐας ΠΣΤ, τις οπισθοσκόπες κάμερες, και τα ψηφιακά ταχύμετρα. Η υψηλή αναλογία τους φωτεινότητας και αντίθεσης εξασφαλίζει άριστη αναγνωσιμότητα ακόμη και υπό τις φωτεινές περιβαλλοντικές ελαφριές συνθήκες.

2. Καταναλωτικά ηλεκτρονικά: Στη σφαίρα των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, αυτές οι επιδείξεις χρησιμοποιούνται στις προσωπικές συσκευές όπως τα έξυπνα εγχώρια συστήματα, ιχνηλάτες ικανότητας, και smartwatches. Παρέχουν τις υψηλής ευκρίνειας εικόνες και καταναλώνουν τη λιγότερη ενέργεια, που καθιστά τους αποδοτικούς και φιλικούς προς το χρήστη.

3. Συστήματα θέσεων πώλησης: Οι μικρές επιδείξεις LCD χρησιμοποιούνται ευρέως στα συστήματα θέσεων πώλησης (POS). Αυτά τα συστήματα απαιτούν τις συμπαγείς, σαφείς, και ανθεκτικές επιδείξεις, και αυτά τα LCD είναι ιδανικά για την παρουσίαση των συναλλαγών πελατών, των πληροφοριών προϊόντων, και ψηφιακών υπογραφών.


Παράμετροι ενότητας επίδειξης OLED:

 

 

Όνομα:

Ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED

Προσαρμογή επεξεργασίας:

Ναι

Μέθοδος εγκατάστασης:

Συγκόλληση 30Pin

Εκτιμημένη τάση:

3.3 (Β)

Πρότυπα Grayscale:

Hd

Φωτεινότητα:

Έξοχο κυριώτερο σημείο

Μέγεθος οθόνης:

0,96 (ίντσα)

Περιβάλλον χρήσης:

Ημι-υπαίθριος

Πώς επιδεικνύεται:

Στατική επίδειξη

Χρώμα επίδειξης:

Μονοχρωματικός

 

Ενότητα επίδειξης αποταμίευσης δύναμης OLED για την ημι υπαίθρια αυτοκίνητη ηλεκτρονική 0

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Frank3914@163.com
+8613760373914
+8613760373914