Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Mr. Zhu

Τηλεφωνικό νούμερο : +8613760373914

Free call

WellDa μονοχρωματικά HD Grayscale 0,96 ιντσών OLED πρότυπα επίδειξης

Ποσότητα παραγγελίας min : Διαπραγματεύσιμος Τιμή : Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες : Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται με το σωστό τρόπο να κρατηθεί χρηματοκιβώτιο. Για τα μικρά μεγέθη των Χρόνος παράδοσης : 7-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής : T/T Δυνατότητα προσφοράς : 300Kpcs/month
Τόπος καταγωγής: Shenzhen, Κίνα Μάρκα: WellDa(OEM)
Πιστοποίηση: ROHS、ISO9001、CE

Λεπτομερής ενημέρωση

Όνομα: Ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED Προσαρμογή επεξεργασίας: Ναι
Μέθοδος εγκατάστασης: Συγκόλληση 30Pin Εκτιμημένη τάση: 3.3 (V)
Πρότυπα Grayscale: HD Φωτεινότητα: Έξοχο κυριώτερο σημείο
Μέγεθος οθόνης: 0,96 (ίντσα) Περιβάλλον χρήσης: Ημιυπαίθριος
Πώς επιδεικνύεται: Στατική επίδειξη Χρώμα επίδειξης: Μονοχρωματικός
Υψηλό φως:

Επίδειξη HD Grayscale 0

,

96 ιντσών OLED

,

WellDa επίδειξη 0

Περιγραφή προϊόντων

Βήμα στο μέλλον με την ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED

 

Περιγραφή ενότητας επίδειξης OLED:

 

Καλωσορίστε σε ένα πρωτοφανές οπτικό ταξίδι με την ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED από την οπτικοηλεκτρονική Shenzhen Huayida. Χρησιμοποιώντας τα πρότυπα HD grayscale, αυτή η ενότητα παράγει τα εξαιρετικά λεπτομερή και δονούμενα visuals, ωθώντας τα όρια της εμπειρίας επίδειξής σας.

Κατασκευασμένη για την ημι-υπαίθρια χρήση, η ενότητα επίδειξης OLED χαρακτηρίζει μια έξοχη φωτεινή οθόνη που εγγυάται τα αιχμηρά, σαφή visuals σε ένα πλήθος όρων φωτισμού. Το στατικό σχέδιο επίδειξής του εξασφαλίζει συνεπή, αξιόπιστη οπτική παραγωγή, αυξάνοντας περαιτέρω τη διαλογική εμπειρία του χρήστη.

Αποτελεσματικά τρέχοντας σε μια τυποποιημένη τάση 3.3V, αυτή η ενότητα επίδειξης OLED επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας για τη διατήρηση της ενέργειας χωρίς συμβιβασμό στην απόδοση. Η γερή εγκατάσταση συγκόλλησης 30 καρφιτσών παρέχει μια εύρωστη, ανθεκτική σύνδεση, με αυτόν τον τρόπο αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής του προϊόντος.

Η ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED συμβολίζει Shenzhen Huayida πνεύμα και την αφιέρωση της οπτικοηλεκτρονικής το καινοτόμο στις πρωτοποριακές λύσεις επίδειξης υψηλής τεχνολογίας. Με το συνδυασμό του αποδοτικότητας, προηγμένης οπτικής παραγωγής, και σημαντικής απόδοσης, στέκεται ως διαθήκη στην βιομηχανία-οδηγώντας θέση μας στην τεχνολογία επίδειξης.

 

Εφαρμογές ενότητας επίδειξης OLED:

 

1. Αυτοκίνητες εφαρμογές: Στην αυτοκίνητη ηλεκτρονική, οι μικρές επιδείξεις LCD χρησιμοποιούνται στα εν πλω συστήματα διαγνωστικών, τα συστήματα ναυσιπλοΐας ΠΣΤ, τις οπισθοσκόπες κάμερες, και τα ψηφιακά ταχύμετρα. Η υψηλή αναλογία τους φωτεινότητας και αντίθεσης εξασφαλίζει άριστη αναγνωσιμότητα ακόμη και υπό τις φωτεινές περιβαλλοντικές ελαφριές συνθήκες.

2. Καταναλωτικά ηλεκτρονικά: Στη σφαίρα των καταναλωτικών ηλεκτρονικά, αυτές οι επιδείξεις χρησιμοποιούνται στις προσωπικές συσκευές όπως τα έξυπνα εγχώρια συστήματα, ιχνηλάτες ικανότητας, και smartwatches. Παρέχουν τις υψηλής ευκρίνειας εικόνες και καταναλώνουν τη λιγότερη ενέργεια, που καθιστά τους αποδοτικούς και φιλικούς προς το χρήστη.

3. Συστήματα θέσεων πώλησης: Οι μικρές επιδείξεις LCD χρησιμοποιούνται ευρέως στα συστήματα θέσεων πώλησης (POS). Αυτά τα συστήματα απαιτούν τις συμπαγείς, σαφείς, και ανθεκτικές επιδείξεις, και αυτά τα LCD είναι ιδανικά για την παρουσίαση των συναλλαγών πελατών, των πληροφοριών προϊόντων, και ψηφιακών υπογραφών.


Παράμετροι ενότητας επίδειξης OLED:

 

 

Όνομα:

Ενότητα επίδειξης 0,96 ιντσών OLED

Προσαρμογή επεξεργασίας:

Ναι

Μέθοδος εγκατάστασης:

Συγκόλληση 30Pin

Εκτιμημένη τάση:

3.3 (Β)

Πρότυπα Grayscale:

Hd

Φωτεινότητα:

Έξοχο κυριώτερο σημείο

Μέγεθος οθόνης:

0,96 (ίντσα)

Περιβάλλον χρήσης:

Ημι-υπαίθριος

Πώς επιδεικνύεται:

Στατική επίδειξη

Χρώμα επίδειξης:

Μονοχρωματικός

 

WellDa μονοχρωματικά HD Grayscale 0,96 ιντσών OLED πρότυπα επίδειξης 0

Μπορεί να είσαι σε αυτά
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Frank3914@163.com
+8613760373914
+8613760373914